Projekt

3 Sverige

Leverans:

Min roll:

Plats:

Full bildbank, reklamkampanj och rörligt material

Location check, alla modeller, fotografering och video

Kapstaden

Mobilföretaget 3 har varit på min kundlista sedan början av 2017 och vi har gjort flera jobb tillsammans. Allt från stora nationella reklamkampanjer till mindre inhouse-jobb och kompletta bildbanker med stillbilder och rörligt material.

Caset som presenteras här är från två av bildbanks-plåtningarna båda en 5-dagars plåtning i Kapstaden med stillbilder i kombination med video. Totalt producerade vi 170 stillbilder och 80 videoklipp och mitt jobb var att hålla ihop hela produktionen - från platser och modeller till att faktiskt plåta jobbet och göra en slutleverans. På många sätt är det här min typ av favoritjobb - tillfällen då jag ges stort ansvar, jobbar i tätt samarbete med kunden och har full insyn i alla moment som sker.

Fördelen för oss som arbetar direkt med Johan, utan en agent emellan, är att han är snabb och erfaren men också kan hantera en så pass stor kund som oss. Det ställer krav på leveranssäkerhet men också på ett lugn i det man gör. Vi har gjort allt från stora reklamkampanjer till bildbanker tillsammans, alltid med en toppleverans.

Mathias Anderson, Creative Director, 3 Sverige

Johan Lygrell

+ 46 (0) 709 99 35 00
info@johanlygrell.com

www.johanlygrell.com

Studio i Sverige

Vikingagatan 8

113 42 Stockholm

Sverige

Studio i Kapstaden

247 Bree Street, The Edge, unit 502 

8001 Gardens

Kapstaden